ΔΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ HYPERFLITE ALPHA CS ΚΙΤΡΙΝΟΣ
ΔΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ HYPERFLITE ALPHA CS ΚΙΤΡΙΝΟΣ

ΔΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ HYPERFLITE ALPHA CS ΚΙΤΡΙΝΟΣ

hfalphacy
Διαθεσιμότητα: Ναι
21,50€

Φρισμπι για Μεγάλους Σκύλους από την Hyperflite Alpha σε κίτρινο χρώμα

Περιγραφή

ΦΡΙΣΜΠΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ HYPERFLITE ALPHA COMPETITION STANDARD ΚΙΤΡΙΝΟ

Έχει ο σκύλος σας ξεπεράσει τους κανονικούς δίσκους; Είναι ο σκύλος σας μεγάλος, άγριος ή o αρχηγός της αγέλης; Τότε, χρειάζεστε τον νέο δίσκο «Alpha» Competition Standard™ της Hyperflite, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.
Οι δίσκοι Hyperflite Alpha Competition Standard έχουν διάμετρο 25,5 cm (10") και βάρος 150 γραμμάρια. Διαθέσιμοι αρχικά σε Competition Standard, κίτρινο χρώμα και σχήμα όπως ο δημοφιλής δίσκος K-10 — Οι δίσκοι Alpha Competition Standard είναι απευθείας οικείοι και άνετοι. Επιπλέον, ο δίσκος Alpha Competition Standard έχει εγκριθεί για όλους τους διαγωνισμούς Skyhoundz.
Οι δίσκοι Alpha Competition Standard έχουν την επιφάνεια τριβής χαμηλού προφίλ της Hyperflite στο πάνω μέρος αλλά και στο κάτω ώστε να προσφέρουν ασφαλές κράτημα σε όλες τις συνθήκες. Ακόμη καλύτερα, όλοι οι δίσκοι Alpha Competition Standard διαθέτουν την τεχνολογία X-Flash™ Anti-Glare της Hyperflite.

Οι δίσκοι Alpha Competition Standard δεν είναι ανθεκτικοί στο τρύπημα. Εάν ο σκύλος σας χαλάει γρήγορα τον δίσκο Alpha Competition Standard, τότε είστε υποψήφιος για τον επαναστατικό δίσκο Hyperflite Alpha Jawz. Ελέγχετε τακτικά τους δίσκους — πετάξτε τους εάν έχουν ζημιά.

Και, ακόμα κι αν δεν έχετε σκύλο, ο δίσκος Alpha Competition Standard αποτελεί ένα εκπληκτικό freestyle frisbee για ανθρώπους!

  • Διάμετρος 25,4cm
  • Βάρος 150gr

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χρώμα
Κίτρινο
Βάρος (gr)
150
Διάμετρος (mm)
254
1

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist
Το Προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση