ΔΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ HYPERFLITE K-19 COMPETITION STANDARD ΛΕΥΚΟΣ
ΔΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ HYPERFLITE K-19 COMPETITION STANDARD ΛΕΥΚΟΣ

ΔΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ HYPERFLITE K-19 CS ΛΕΥΚΟΣ

hfk10csw
Διαθεσιμότητα: Ναι
9,50€

Φρισμπι για Σκύλους από την Hyperflite Κ-10 Competition Standard σε λευκό χρώμα

Περιγραφή

ΦΡΙΣΜΠΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ HYPERFLITE K-10 COMPETITION STANDARD ΑΣΠΡΟ


Ο K-10 Competition Standard™ είναι ο επίσημος αγωνιστικός ιπτάμενος δίσκος της σειράς Hyperflite Skyhoundz World Canine Disc Championship — της μεγαλύτερης σειράς διαγωνισμών δίσκων σκύλων στον κόσμο.
Ο δίσκος K-10 Competition Standard είναι η επιλογή των πρωταθλητών για πάνω από μια δεκαετία. Ικανός για πολύ μεγάλες βολές, ο Κ-10 Competition Standard Disc έχει θέσει παγκόσμια ρεκόρ και έχει κερδίσει παγκόσμια πρωταθλήματα πολλές φορές.
Οι δίσκοι K-10 Competition Standard διαθέτουν την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιφάνεια τριβής χαμηλού προφίλ της Hyperflite στην επάνω αλλά και την κάτω πλευρά κάθε δίσκου που επιτρέπει το ασφαλές πιάσιμο σε όλες τις συνθήκες. Επίσης, όλοι οι δίσκοι Z-Disc Competition Standard διαθέτουν την τεχνολογία X-Flash™ Anti-Glare της Hyperflite.

Οι δίσκοι K-10 Competition Standard δεν είναι ανθεκτικοί στο τρύπημα. Εάν ο σκύλος σας αχρηστεύει γρήγορα τον K-10 Competition Standard δίσκο σας, τότε είστε υποψήφιος για τον επαναστατικό δίσκο Hyperflite K-10 Jawz. Τσεκάρετε τακτικά τους δίσκους — πετάξτε τους εάν έχουν ζημιά.

  • Διάμετρος 22,2cm
  • Βάρος 105gr

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χρώμα
Λευκό
Βάρος (gr)
105
Διάμετρος (mm)
222
1

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist
Το Προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση